The mixed content fixer is activated, but was not detected on the frontpage.

Home Forums Mixed content in my site The mixed content fixer is activated, but was not detected on the frontpage.

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Rogier Lankhorst 1 week, 5 days ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #54926 Reply

    Paul Sleman

    I am getting “The mixed content fixer is activated, but was not detected on the frontpage” message. I have a SSL from zerossl.com. This worked on my other WordPress site dataconnectus.com as in I did not get this message. It worked fine. Please feel free to ask any questions. Thank you for your assistance.

    #54928 Reply

    You mentioned the site did not load. What is the error you see? Do you have too many redirects error?

    #54929 Reply

    Paul Sleman

    The error I am getting is:

    This page isn’t working

    relcomm.com is currently unable to handle this request.
    HTTP ERROR 500

    #54930 Reply

    Something seems to be generating an error on your site. You need to find out what is causing this error.

    I would start by enabling logging:

    Add to your wp-config.php (replace the current wp_debug constant):
    define(‘WP_DEBUG’, true);
    define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);
    define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, true);

    Then you should see some errors, either in the browser or in wp-content/debug.log.

    If you post back the fatal error you see, I can take a look.

    #54933 Reply

    Paul Sleman

    I added the lines and I am still getting the same error message.

    #54934 Reply

    And in the debug log, wp-content/debug.log?

    #54948 Reply

    Paul Sleman

    I am unable to find that file.

    #54970 Reply

    Can you submit a support request through the support form? If you send us credentials for FTP and WordPress we can do some checks.

    It looks like there’s a fatal php error, so if we know what it is, we also will know what is causing it.

    Another option would be to deactivate your plugins one by until the issue is found. But a specific error would be easier.

    #54988 Reply

    Paul Sleman

    I tried deactivating the plugins and that worked. Thank you very much for your help.

    #54991 Reply

    Great! Thanks for the update!

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
Reply To: The mixed content fixer is activated, but was not detected on the frontpage.
Your information: