SEOPressor is loading mixed content, is there any way to fix it?

Home Forums Mixed content in my site SEOPressor is loading mixed content, is there any way to fix it?

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Rogier Lankhorst 2 years, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #39931 Reply

    Kurt Astarita
    Participant

    I used inspect element in Chrome and i’m getting an error code like this in the admin panel.

    admin.php?page=seopressor-settings:1 Mixed Content: The page at ‘https://kurtastarita.com/wp-admin/admin.php?page=seopressor-settings’ was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet ‘http://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:400,300,300italic,400italic,700,700italic’. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
    admin.php Failed to load resource: the server responded with a status of 500 ()

    This error is actually causing my SEOpressor “plugin settings” to appear blank. mixed content errors like this one appear on all of the tabs in the admin panel.

    I would love to use SEOpressor with ssl so if there are any fixes, that would be great, thanks.

    #39932 Reply

    The best course of action would be to contact the plugin author, as the plugin does not appear to be written protocol independent.

    If that is taking to long, or you don’t get a response, if you use Really Simple SSL pro, you can activate the mixed content fixer for the back-end.
    https://really-simple-ssl.com/downloads/really-simple-ssl-pro/

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: SEOPressor is loading mixed content, is there any way to fix it?
Your information: