Image Not Showing After Mixed Content Fixed

Home Forums Mixed content in my site Image Not Showing After Mixed Content Fixed

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • Author
    Posts
  • #298082
    Aavik Das
    Guest

    I installed simple ssl plugin and after that my site images are nt showing up in 1 page – meet our team. the site is 125med.com.
    site is hosted in godaddy – managed wordpress 5.2
    I have tried the above solution but didnt work. i couldnt find hotlink.
    plz help in fixing this.

    • This reply was modified 1 week, 6 days ago by Rogier.
    #298249
    Rogier
    Keymaster

    What are the errors you see in the console when the images are blocked? (right click on screen, “inspect element”, “console”.

    #298373
    Aavik Das
    Guest

    Hi Rogier,

    I see a bunch of these
    Failed to load resource: net::ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

    #298431
    Rogier
    Keymaster

    Currently the page loads over SSL, without issues, as far as I can see. Do you still have issues?

    #298813
    Aavik Das
    Guest

    Yes, i cleared my cache and im able to see it now.
    It fixed automatically?

    #298859
    Rogier
    Keymaster

    Possibly it was cache, in your browser or on the server. Glad to hear it’s resolved!

    #300735
    Richard
    Guest

    Hello,
    I have installed your plugin to try and convert it to https, i have a certificate and seems to work.

    However after activating mixed content the page will not display post images:
    https://www.anotherfoodblog.com/index.php/2017/12/15/why-i-cant-buy-christmas-brazil-nuts-eu-directive/

    I still see:
    <p></p>

    Do you have any idea how i can fix this?

    Thanks

    #301194
    Rogier
    Keymaster

    Hi Richard,

    I can’t see any issues at the moment. Did you manage to resolve the issue?

    Rogier

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.