[Support request] I have valid SSL but every time I load site with https it does not open the site

Home Forums General issues I have valid SSL but every time I load site with https it does not open the site

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Mark Wolters 3 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #112350 Reply

    Abdul Rahman

    Hello,
    Debuging log shows the following error:

    Options:
    * Mixed content fixer
    SERVER: apache
    SSL is not yet enabled for this site
    ** Detecting configuration **
    plugin version: 3.0.2
    Check SSL by retrieving SSL certificate info

    I have also put $_SERVER[“https”] = “on”; in the wp-config.php file as well but still its not working.
    My website is http://www.desire2develop.com/

    By putting https in the start gives warning that your connection to this site is not secure.

    #112387 Reply

    Mark Wolters
    Keymaster

    Hi Abdul,

    the site seems to be working fine on SSL now, do you still experience issues?

    Mark

    #112397 Reply

    Abdul Rahman

    Hi Mark,
    Thanks for the reply. I don’t know how it happens but it starts working normally. Thanks for your time.
    Regards

    #112570 Reply

    Brian Harness

    Im having the same problem if anyone would be willing to help. Ive added the “S” after http in the settings general area of wordpress, after doing this everything broke. The website is http://www.aedarby.com

    #112641 Reply

    Mark Wolters
    Keymaster

    Hi Brian,

    the domain currently returns a ‘not resolved’ error, this might indicate that something is wrong in the DNS settings.If adding the ‘Sl’ is the only change you’ve made, you might be able to revert that and make the site address http:// again. We recommend to not change the site address manually, Really Simple SSL can do this for you (and make other necessary changes at the same time).

    Mark

    #112649 Reply

    Brian Harness

    Thank you for your response! Could you let me know what I should do at this point? Is it simple as changing the DNS Settings in the CPanel of my Hosting Provider?

    #112663 Reply

    Mark Wolters
    Keymaster

    hi Brian,

    the www version of the site currently returns a ‘not resolved’ error, while the non-www domain returns an error 500. Both these issues have to be resolved. You can check in your DNS configuration if the www version points to the right IP address, or contact your hosting provider to let them check it for you.

    In regards to the 500 error on the non-www domain, this can be caused by a number of things, often it is a plugin that is not working correctly. To determine this you can enable WordPress debug logging by adding the following to your wp-config.php file:

    define(‘WP_DEBUG’, true);
    define(‘WP_DEBUG_LOG’, true);
    define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);

    Mark

    #112864 Reply

    rodrigo lo

    Hi. having the same problem… want to know if you can help me. my website is http://www.datosycafe.com

    #112891 Reply

    Mark Wolters
    Keymaster

    Hi Rodrigo,

    the site uses a certificate for another domain, see https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=www.datosycafe.com. To fix this, you can install a certificate for datosycafe.com, that should allow the plugin to detect SSL. Once the Qualys SSL Labs SSL Scan checks out you can safely activate SSL.

    Mark

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
Reply To: I have valid SSL but every time I load site with https it does not open the site
Your information: