Forum | Really Simple SSL

Affiliate rotators niet getoond

Home Forums General issues Affiliate rotators niet getoond

 • This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #25278
  Marvin Grouw
  Guest

  Hi Rogier,

  Allereerst complimenten voor Really Simple SSL. Heb gisteren een SSL certificaat gekregen voor mijn website (voeding-en-fitness.nl) en door jouw plugin in te schakelen werd direct de ‘groene balk + info’ getoond. Voor zover ik nu kan zien werkt alles goed en wordt alles correct getoond. Heb alleen een probleempje met 2 affiliate rotators die in mijn rechter side-bar staan.

  Deze rotators van TradeTracker (ingeladen via een script in de widgets) worden niet meer getoond. Om een of andere reden worden deze geblokkeerd? Google adsense banners worden wel gewoon getoond op de website. Ook affiliate banners in pagina’s / blogs die middels een script zijn ingeladen worden helaas niet getoond.

  Wat veroorzaakt dit en hoe kan ik dit oplossen? Hoop dat jij me advies kunt geven.

  Alvast bedankt!

  Marvin Grouw

  #25288
  Marvin Grouw
  Guest

  Ik weet inmiddels wat dit veroorzaakt.
  In de scripts staat de url naar de TradeTracker rotator in http://. Als ik dit handmatig verander naar https:// worden de rotators / banners wel getoond.

  Is er een manier om dit automatisch voor alle in-content scripts te doen? Of zal ik alles handmatig moeten langslopen, controleren en aanpassen?

  #25289
  Rogier
  Keymaster

  Hoi Marvin,

  Het enige wat ik zie in de console is de volgende melding:
  URL kan niet worden geladen: Het domein van deze URL is niet toegevoegd aan de domeinen van deze app. Voeg alle domeinen en subdomeinen van je app toe aan het veld Appdomeinen in de instellingen van je app om deze URL te kunnen laden.

  Het zou kunnen dat je je https url nog moet toevoegen aan de affiliate applicatie.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘Affiliate rotators niet getoond’ is closed to new replies.

Subscribe